Πολιτική Απορρήτου

Αυτή η πολιτική απορρήτου περιγράφει πως οι προσωπικές πληροφορίες που υποβάλετε στην Ιστοσελίδα inteca.gr (Ιστοσελίδα ή Υπηρεσία) και σε κάθε σχετικό προϊόν ή υπηρεσία καταγράφεται, προστατεύεται και χρησιμοποιείται. Επίσης περιγράφει τις διαθέσιμες επιλογές που έχετε που αφορούν τις Προσωπικές σας Πληροφορίες και πως μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτές και να τις ενημερώνετε. Η παρούσα πολιτική είναι μια νομικά δεσμευτική συμφωνία μεταξύ εσάς ( «χρήστης» , «εσείς») και τον διαχειριστή της Ιστοσελίδας («διαχειριστής» , «εμείς»). Με την πρόσβαση και χρήση στην Ιστοσελίδα, συμφωνείτε ότι έχετε διαβάσει, κατανοήσει και αποδεχτεί ότι δεσμεύστε με τους όρους αυτής της πολιτικής. Αυτή η πολιτική δεν ισχύει για πρακτικές εταιρειών που δεν ελέγχουμε είτε δεν μας ανήκουν, είτε για ανεξάρτητα άτομα που δεν δουλεύουν στην εταιρεία μας. Η παρούσα πολιτική απορρήτου έχει δημιουργηθεί με την βοήθεια του privacy policy generator.

Αυτόματη Συλλογή Πληροφοριών

Όταν ανοίγετε την Ιστοσελίδα μας, οι διακομιστές μας καταγράφουν αυτόματα τις πληροφορίες που στέλνει το πρόγραμμα περιήγησης σας. Αυτές οι πληροφορίες μπορεί να περιλαμβάνουν την διεύθυνση IP, τον τύπου του προγράμματος περιήγησης και την έκδοση του, τις γλώσσες προτίμησης ή τον ιστότοπο που επισκεφτήκατε πριν την Ιστοσελίδα μας, τμήματα της Ιστοσελίδας που επισκεφτήκατε, πληροφορίες που αναζητήσατε στην Ιστοσελίδα μας , το χρονικό διάστημα επίσκεψης και άλλα στατιστικά.

Οι πληροφορίες που συλλέγονται αυτόματα χρησιμοποιούνται για να αναγνωρίσουν πιθανά περιστατικά κατάχρησης και να καθορίσουν στατιστικές πληροφορίες που αφορούν την χρήση και την κίνηση στην Ιστοσελίδα μας. Αυτές οι στατιστικές πληροφορίες δεν συλλέγονται σε κάθε διαφορετική περίπτωση συνολικά για να μπορούν να αναγνωρίσουν τους χρήστες του συστήματος.

Συλλογή Προσωπικών Πληροφοριών

Μπορείτε να έχετε πρόσβαση και να χρησιμοποιείτε την Ιστοσελίδα μας χωρίς να μας πείτε ποιος είστε ή να αποκαλύψετε άλλες πληροφορίες με τις οποίες κάποιος θα μπορούσε να αναγνωρίσει εσάς ως ανεξάρτητο άτομο. Αν παρόλα αυτά, χρειαστείτε να χρησιμοποιήσετε κάποιες λειτουργίες της Ιστοσελίδας, ίσως σας ζητηθεί να παρέχετε συγκεκριμένες προσωπικές πληροφορίες (για παράδειγμα το όνομα σας και την διεύθυνση email σας). Δεχόμαστε και αποθηκεύουμε κάθε πληροφορία που μας γνωστοποιείτε όταν συμπληρώνετε κάποια ηλεκτρονική φόρμα μέσα στην Ιστοσελίδα. Όταν χρειάζεται, αυτές οι πληροφορίες μπορεί να περιλαμβάνουν τα παρακάτω:

 • Προσωπικές πληροφορίες όπως όνομα, χώρα διαμονής, και άλλα.
 • Πληροφορίες Επικοινωνίας όπως διεύθυνση email , διεύθυνση, και άλλα.
 • Πληροφορίες λογαριασμού όπως όνομα χρήστη, μοναδικό αριθμό χρήστη (ID) , κωδικό πρόσβασης, και άλλα.
 • Γεωγραφικά δεδομένα όπως γεωγραφικό μήκος και πλάτος.
 • Άλλο υλικό που καταχωρείτε σε εμάς όπως άρθρα, εικόνες, ανατροφοδότηση, και άλλα.

Κάποιες από τις πληροφορίες που συλλέγουμε είναι απευθείας από εσάς μέσω της Ιστοσελίδας. Ωστόσο, ίσως συλλέγουμε προσωπικές σας πληροφορίες από άλλες πηγές όπως ανοιχτές βάσεις δεδομένων και τους συνεργαζόμενους συνεργάτες μάρκετινγκ. Μπορείτε να διαλέξετε να μην μας παρέχετε τις προσωπικές σας πληροφορίες, όμως δεν θα μπορείτε να εκμεταλλευτείτε κάποιες λειτουργίες της Ιστοσελίδας. Χρήστες που δεν είναι σίγουροι για τις υποχρεωτικές πληροφορίες που χρειαζόμαστε, μπορούν ευχαρίστως να επικοινωνήσουν μαζί μας.

Χρήση και επεξεργασία συλλεγόμενων πληροφοριών

Για να μπορεί η Ιστοσελίδα μας να είναι διαθέσιμη σε εσάς και να ακολουθούμε τις νομικές υποχρεώσεις μας, ίσως χρειαστεί να συλλέξουμε κάποιες συγκεκριμένες προσωπικές πληροφορίες. Αν δεν θέλετε να μας παρέχετε αυτές τις πληροφορίες, ίσως να μην μπορούμε να σας παρέχουμε τις ανάλογες υπηρεσίες. Οι πληροφορίες που συλλέγουμε από εσάς μπορεί να χρησιμοποιηθούν για τους παρακάτω σκοπούς:

 • Δημιουργία και διαχείριση λογαριασμών χρηστών
 • Αποστολή διοικητικών πληροφοριών
 • Απάντηση σε ερώτηση και παροχή υποστήριξης
 • Αίτημα για feedback σε χρήστες
 • Βελτίωση της εμπειρίας του χρήστη
 • Επιβολή όρων, προϋποθέσεων και πολιτικών
 • Προστασία από κατάχρηση και κακόβουλους χρήστες
 • Απάντηση σε νομικά αιτήματα και αποτροπή βλάβης
 • Εκτέλεση και διαχείριση της Ιστοσελίδας

Η επεξεργασία των προσωπικών σας στοιχείων εξαρτάται από τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδράτε με την Ιστοσελίδα , όπου βρίσκεστε στον κόσμο και εάν ισχύει ένα από τα ακόλουθα: (i) έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας για έναν ή περισσότερους συγκεκριμένους σκοπούς. Αυτό, ωστόσο, δεν ισχύει, όταν η επεξεργασία των Προσωπικών Πληροφοριών υπόκειται στον Νόμο περί απορρήτου των καταναλωτών της Καλιφόρνια ή στον ευρωπαϊκό νόμο περί προστασίας δεδομένων, (ii) η παροχή πληροφοριών είναι απαραίτητη για την εκτέλεση μιας συμφωνίας μαζί σας ή / και για τυχόν προ-συμβατικές υποχρεώσεις αυτής, (iii) η επεξεργασία είναι απαραίτητη για τη συμμόρφωση με τις νομικές μας υποχρεώσεις στην οποία υπόκειται και ο χρήστης, (iv) η επεξεργασία σχετίζεται με μια εργασία που εκτελείται προς το δημόσιο συμφέρον ή κατά την άσκηση επίσημης εξουσίας που μας έχει ανατεθεί, (v) η επεξεργασία είναι απαραίτητη για τους σκοπούς των νόμιμων συμφερόντων που επιδιώκουμε από εμάς ή από τρίτο μέρος.

Λάβετε υπόψη ότι, σύμφωνα με ορισμένες νομοθεσίες, ενδέχεται να μας επιτρέπεται να επεξεργαζόμαστε πληροφορίες έως ότου αντιταχθείτε σε αυτήν την επεξεργασία, χωρίς να χρειαστεί να βασιστούμε στη συγκατάθεση ή οποιαδήποτε άλλη από τις ακόλουθες νομικές βάσεις παρακάτω. Σε κάθε περίπτωση, θα χαρούμε να αποσαφηνίσουμε τη συγκεκριμένη νομική βάση που ισχύει για την επεξεργασία, και ιδίως εάν η παροχή Προσωπικών σας Πληροφοριών είναι μια νομική ή συμβατική απαίτηση ή απαραίτητη για τη σύναψη σύμβασης.

Αποκάλυψη πληροφοριών

Ανάλογα με τις Υπηρεσίες που ζητήθηκαν ή όπως απαιτείται για την ολοκλήρωση οποιασδήποτε συναλλαγής ή την παροχή οποιασδήποτε υπηρεσίας που έχετε ζητήσει, ενδέχεται να κοινοποιήσουμε τις πληροφορίες σας με τη συγκατάθεσή σας με τα αξιόπιστα τρίτα μέρη μας που συνεργάζονται μαζί μας, οποιεσδήποτε άλλες θυγατρικές και θυγατρικές στις οποίες βασίζουμε για να βοηθήσουμε στην λειτουργία της Ιστοσελίδας και των Υπηρεσιών που έχετε στη διάθεσή σας. Δεν κοινοποιούμε Προσωπικά Στοιχεία σε μη συνδεδεμένα τρίτα μέρη. Αυτοί οι πάροχοι υπηρεσιών δεν έχουν εξουσιοδότηση να χρησιμοποιούν ή να αποκαλύπτουν τις πληροφορίες σας, εκτός εάν είναι απαραίτητο για την παροχή υπηρεσιών εκ μέρους μας ή τη συμμόρφωση με τις νομικές απαιτήσεις. Μπορούμε να κοινοποιήσουμε τα Προσωπικά σας Στοιχεία για αυτούς τους σκοπούς μόνο σε τρίτα μέρη των οποίων οι πολιτικές απορρήτου είναι σύμφωνες με τη δική μας ή που συμφωνούν να συμμορφωθούν με τις πολιτικές μας σε σχέση με τις προσωπικές σας πληροφορίες. Σε αυτά τα τρίτα μέρη παρέχονται προσωπικές πληροφορίες που χρειάζονται μόνο για την εκτέλεση των καθορισμένων λειτουργιών τους και δεν τους εξουσιοδοτούμε να χρησιμοποιούν ή να αποκαλύπτουν Προσωπικές Πληροφορίες για το δικό τους μάρκετινγκ ή για άλλους σκοπούς.Θα αποκαλύψουμε τυχόν Προσωπικά Στοιχεία που συλλέγουμε, χρησιμοποιούμε ή λαμβάνουμε εάν απαιτείται ή επιτρέπεται από το νόμο, όπως συμμόρφωση σε μια κλήτευση ή παρόμοια νομική διαδικασία, και όταν πιστεύουμε με καλές προθέσεις ότι η αποκάλυψη είναι απαραίτητη για την προστασία των δικαιωμάτων μας, την προστασία της ασφάλεια σας ή την ασφάλεια των άλλων, την διερεύνηση απάτης ή την απάντηση σε κυβερνητικό αίτημα.

Διατήρηση πληροφοριών

Θα διατηρήσουμε και θα χρησιμοποιήσουμε τα Προσωπικά σας Στοιχεία για το χρονικό διάστημα που απαιτείται για να συμμορφωθούμε με τις νομικές μας υποχρεώσεις, να επιλύσουμε διαφορές και να επιβάλουμε τις συμφωνίες μας, εκτός εάν απαιτείται ή επιτρέπεται από τη νομοθεσία μεγαλύτερη περίοδος διατήρησης. Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τυχόν συγκεντρωτικά δεδομένα που προέρχονται ή ενσωματώνουν τα Προσωπικά σας στοιχεία αφού τα ενημερώσετε ή τα διαγράψετε, αλλά όχι με τρόπο που θα σας ταυτοποιήσει προσωπικά. Μόλις λήξει η περίοδος διατήρησης, οι προσωπικές πληροφορίες διαγράφονται. Επομένως, το δικαίωμα πρόσβασης, το δικαίωμα διαγραφής, το δικαίωμα διόρθωσης και το δικαίωμα μεταφοράς δεδομένων δεν μπορούν να εφαρμοστούν μετά τη λήξη της περιόδου διατήρησης.

Μεταφορά πληροφοριών

Ανάλογα με την τοποθεσία σας, οι μεταφορές δεδομένων ενδέχεται να περιλαμβάνουν μεταφορά και αποθήκευση των πληροφοριών σας σε μια χώρα διαφορετική από τη δική σας. Έχετε το δικαίωμα να μάθετε για τη νομική βάση της διαβίβασης πληροφοριών σε χώρα εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή σε οποιονδήποτε διεθνή οργανισμό δημοσίου διεθνούς δικαίου ή που έχει συσταθεί από δύο ή περισσότερες χώρες, όπως ο ΟΗΕ, και για τα μέτρα ασφαλείας που λαμβάνονται για να προστατεύσουμε τις πληροφορίες σας. Εάν πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε τέτοια μεταφορά, μπορείτε να μάθετε περισσότερα ελέγχοντας τις σχετικές ενότητες αυτής της Πολιτικής ή ρωτήστε μας χρησιμοποιώντας τις πληροφορίες που παρέχονται στην ενότητα επικοινωνίας.

Τα δικαιώματα των χρηστών

Μπορείτε να ασκήσετε ορισμένα δικαιώματα σχετικά με τις πληροφορίες που επεξεργαζόμαστε, από εμάς. Συγκεκριμένα, έχετε το δικαίωμα να κάνετε τα ακόλουθα: (i) έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας όταν έχετε προηγουμένως δώσει τη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία των πληροφοριών σας, (ii) έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των πληροφοριών σας εάν η επεξεργασία πραγματοποιείται σε νομική βάση εκτός τις συγκατάθεσης σας, (iii) έχετε το δικαίωμα να μάθετε εάν η επεξεργασία των πληροφοριών γίνεται από εμάς, να λάβετε γνώση σχετικά με ορισμένες πτυχές της επεξεργασίας και να λάβετε ένα αντίγραφο των πληροφοριών που υποβάλλονται σε επεξεργασία, (iv) έχετε το δικαίωμα να επαληθεύσετε την ακρίβεια των πληροφοριών σας και να ζητήσετε να ενημερωθούν ή να διορθωθούν, (v) έχετε το δικαίωμα, υπό ορισμένες συνθήκες, να περιορίσετε την επεξεργασία των πληροφοριών σας, οπότε δεν θα επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας για κανέναν άλλο σκοπό εκτός από την αποθήκευσή τους, (vi) έχετε το δικαίωμα, υπό ορισμένες συνθήκες, να ζητήσετε τη διαγραφή των Προσωπικών σας Πληροφοριών από εμάς, (vii) έχετε το δικαίωμα να λαμβάνετε τις πληροφορίες σας σε δομημένη, κοινώς χρησιμοποιούμενη και αναγνώσιμη από υπολογιστή μορφή και, εάν είναι τεχνικά εφικτό, να τις διαβιβάζετε σε άλλον ελεγκτή χωρίς κανένα εμπόδιο. Αυτή η διάταξη ισχύει υπό την προϋπόθεση ότι η επεξεργασία των πληροφοριών σας γίνεται με αυτοματοποιημένα μέσα και ότι η επεξεργασία βασίζεται στη συγκατάθεσή σας, σε ένα συμβόλαιο στο οποίο ανήκετε ή σε προ-συμβατικές υποχρεώσεις αυτής.

Το δικαίωμα ένστασης στην επεξεργασία

Όπου η επεξεργασία των Προσωπικών Πληροφοριών γίνεται για το δημόσιο συμφέρον, κατά την άσκηση μιας επίσημης αρχής που έχει κατοχυρωθεί σε εμάς ή για τους σκοπούς των νόμιμων συμφερόντων που επιδιώκουμε από εμάς, μπορείτε να αντιταχθείτε σε αυτήν την επεξεργασία παρέχοντας ένα λόγο σχετικό με τη συγκεκριμένη κατάστασή σας για να δικαιολογήσετε ένσταση.

Δικαιώματα προστασίας δεδομένων βάσει του ΓΚΠΔ

Εάν είστε κάτοικος του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ), έχετε ορισμένα δικαιώματα προστασίας δεδομένων και ο Διαχειριστής στοχεύει να λάβει εύλογα μέτρα για να σας επιτρέψει να διορθώσετε, να τροποποιήσετε, να διαγράψετε ή να περιορίσετε τη χρήση των Προσωπικών σας Πληροφοριών. Εάν θέλετε να ενημερωθείτε για τις προσωπικές πληροφορίες που έχουμε για εσάς και εάν θέλετε να καταργηθούν από τα συστήματά μας, επικοινωνήστε μαζί μας. Σε ορισμένες περιπτώσεις, έχετε τα ακόλουθα δικαιώματα προστασίας δεδομένων:

 • Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε πρόσβαση στα προσωπικά σας στοιχεία που αποθηκεύουμε και έχετε τη δυνατότητα πρόσβασης στα προσωπικά σας στοιχεία.
 • Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε να διορθώσουμε τυχόν Προσωπικές Πληροφορίες που πιστεύετε ότι είναι ανακριβείς. Έχετε επίσης το δικαίωμα να μας ζητήσετε να συμπληρώσουμε τις Προσωπικές Πληροφορίες που πιστεύετε ότι είναι ελλιπείς.
 • Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε τη διαγραφή των Προσωπικών σας Πληροφοριών υπό ορισμένες προϋποθέσεις αυτής της Πολιτικής.
 • Έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των Προσωπικών σας Πληροφοριών από εμάς.
 • Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε περιορισμούς στην επεξεργασία των Προσωπικών σας Πληροφοριών. Όταν περιορίζετε την επεξεργασία των Προσωπικών σας Πληροφοριών, ενδέχεται να τις αποθηκεύσουμε, αλλά δεν θα τις επεξεργαστούμε περαιτέρω.
 • Έχετε το δικαίωμα να λάβετε ένα αντίγραφο των πληροφοριών που έχουμε σε εσάς σε δομημένη, αναγνώσιμη από υπολογιστή και συνήθως κοινώς χρησιμοποιούμενη μορφή.
 • Έχετε επίσης το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή όπου ο Διαχειριστής βασίστηκε στη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία των Προσωπικών σας Πληροφοριών.

Έχετε το δικαίωμα να παραπονεθείτε σε μια Αρχή Προστασίας Δεδομένων για τη συλλογή και τη χρήση των Προσωπικών σας Πληροφοριών από εμάς Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την τοπική αρχή προστασίας δεδομένων στον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο (ΕΟΧ).

Επιπροσθέτως των ανωτέρω, μπορείτε να διαβάσετε την Πολιτική συμμόρφωσης με τον ΓΚΠΔ εδώ για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματά σας στην προστασία δεδομένων.

Πώς να ασκήσετε αυτά τα δικαιώματα

Οποιαδήποτε αιτήματα για την άσκηση των δικαιωμάτων σας μπορούν να απευθύνονται στον Διαχειριστή μέσω των στοιχείων επικοινωνίας που παρέχονται σε αυτό το έγγραφο. Λάβετε υπόψη ότι ενδέχεται να σας ζητήσουμε να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας πριν απαντήσουμε σε τέτοια αιτήματα. Το αίτημά σας πρέπει να παρέχει επαρκείς πληροφορίες που μας επιτρέπουν να επαληθεύσουμε ότι είστε το άτομο που ισχυρίζεστε ότι είστε ή ότι είστε ο εξουσιοδοτημένος εκπρόσωπος αυτού του ατόμου. Πρέπει να συμπεριλάβετε επαρκείς λεπτομέρειες για να μπορέσουμε να κατανοήσουμε σωστά το αίτημα και να απαντήσουμε σε αυτό. Δεν μπορούμε να απαντήσουμε στο αίτημά σας ή να σας παρέχουμε Προσωπικά Στοιχεία, εκτός εάν πρώτα επαληθεύσουμε την ταυτότητά σας ή την αρχή σας για να υποβάλετε ένα τέτοιο αίτημα και επιβεβαιώσουμε ότι τα Προσωπικά Στοιχεία σχετίζονται με εσάς.

Απόρρητο για ανηλίκους

Δεν συλλέγουμε εν γνώσει μας Προσωπικές Πληροφορίες από παιδιά κάτω των 18 ετών. Εάν είστε κάτω των 18 ετών, μην υποβάλετε Προσωπικά Στοιχεία μέσω της Ιστοσελίδας. Ενθαρρύνουμε τους γονείς και τους νόμιμους κηδεμόνες να παρακολουθούν τη χρήση του Διαδικτύου των παιδιών τους και να συμβάλλουν στην εφαρμογή αυτής της Πολιτικής, δίνοντας οδηγίες στα παιδιά τους να μην παρέχουν ποτέ Προσωπικές Πληροφορίες μέσω της Ιστοσελίδας χωρίς την άδειά τους. Εάν έχετε λόγους να πιστεύετε ότι ένα παιδί κάτω των 18 ετών μας παρείχε Προσωπικά Στοιχεία μέσω της Ιστοσελίδας και των Υπηρεσιών, επικοινωνήστε μαζί μας. Πρέπει επίσης να είστε τουλάχιστον 16 ετών για να συναινέσετε στην επεξεργασία των Προσωπικών σας Πληροφοριών στη χώρα σας (σε ορισμένες χώρες ενδέχεται να επιτρέψουμε στον γονέα ή τον κηδεμόνα σας να το πράξει εκ μέρους σας).

Cookies

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί “cookies” για να εξατομικεύσει την εμπειρία σας στο διαδίκτυο. Ένα cookie είναι ένα αρχείο κειμένου που τοποθετείται στον σκληρό σας δίσκο από έναν διακομιστή ιστοσελίδων. Τα cookies δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την εκτέλεση προγραμμάτων ή την παράδοση ιών στον υπολογιστή σας. Τα cookies εκχωρούνται μοναδικά σε εσάς και μπορούν να διαβαστούν μόνο από διακομιστή ιστού στον τομέα που σας εξέδωσε το cookie.

Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε cookie για τη συλλογή, αποθήκευση και παρακολούθηση πληροφοριών για στατιστικούς σκοπούς για τη λειτουργία της Ιστοσελίδας. Έχετε τη δυνατότητα να αποδεχτείτε ή να απορρίψετε τα cookies. Τα περισσότερα προγράμματα περιήγησης ιστού δέχονται αυτόματα cookie, αλλά συνήθως μπορείτε να τροποποιήσετε τη ρύθμιση του προγράμματος περιήγησής σας για να απορρίψετε τα cookies, εάν προτιμάτε. Εάν επιλέξετε να απορρίψετε τα cookies, ενδέχεται να μην μπορείτε να ζήσετε πλήρως τις δυνατότητες της Ιστοσελίδας. Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies και τον τρόπο λειτουργίας τους.

Να μην γίνεται εντοπισμός

Ορισμένα προγράμματα περιήγησης ενσωματώνουν μια λειτουργία “Να μην γίνεται εντοπισμός” που επισημαίνει σε ιστότοπους που επισκέπτεστε ότι δεν θέλετε να παρακολουθείτε τη διαδικτυακή σας δραστηριότητα. Η παρακολούθηση δεν είναι ίδια με τη χρήση ή τη συλλογή πληροφοριών σε σχέση με έναν ιστότοπο. Για τους σκοπούς αυτούς, η παρακολούθηση αναφέρεται στη συλλογή προσωπικών στοιχείων από χρήστες που χρησιμοποιούν ή επισκέπτονται έναν ιστότοπο ή μια διαδικτυακή υπηρεσία καθώς μεταβαίνουν σε διαφορετικούς ιστότοπους με την πάροδο του χρόνου. Ο τρόπος με τον οποίο τα προγράμματα περιήγησης επικοινωνούν δεν είναι ομοιόμορφος. Ως αποτέλεσμα, η Ιστοσελίδα δεν έχει ακόμη ρυθμιστεί για να ερμηνεύει ή να αποκρίνεται σε «Να μην γίνεται εντοπισμός» που κοινοποιούνται από το πρόγραμμα περιήγησης. Ωστόσο, όπως περιγράφεται λεπτομερέστερα σε αυτήν την Πολιτική, περιορίζουμε τη χρήση και τη συλλογή των προσωπικών σας στοιχείων.

Email Marketing

Προσφέρουμε ηλεκτρονικά ενημερωτικά δελτία (newsletter) στα οποία μπορείτε να εγγραφείτε οικειοθελώς ανά πάσα στιγμή. Δεσμευόμαστε να διατηρήσουμε εμπιστευτικές τις διευθύνσεις email σας και δεν θα αποκαλύψουμε τη διεύθυνση email σας σε τρίτους, εκτός εάν επιτρέπεται στην ενότητα χρήσης και επεξεργασίας πληροφοριών ή για τους σκοπούς της χρήσης τρίτου παρόχου για την αποστολή τέτοιων μηνυμάτων. Θα διατηρήσουμε τις πληροφορίες που αποστέλλονται μέσω email σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους και κανονισμούς.

Σύμφωνα με την δράση CAN-SPAM, όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αποστέλλονται από εμάς θα αναφέρουν σαφώς από ποιον είναι το email και θα παρέχουν σαφείς πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο επικοινωνίας με τον αποστολέα. Μπορείτε να επιλέξετε να σταματήσετε να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία ή μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μάρκετινγκ ακολουθώντας τις οδηγίες κατάργησης εγγραφής που περιλαμβάνονται σε αυτά τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή επικοινωνώντας μαζί μας.

Σύνδεσμοι προς άλλους πόρους

Η Ιστοσελίδα περιέχει συνδέσμους προς άλλους πόρους που δεν μας ανήκουν ή δεν ελέγχονται από εμάς. Λάβετε υπόψη ότι δεν είμαστε υπεύθυνοι για τις πρακτικές απορρήτου τέτοιων άλλων πόρων ή τρίτων. Σας ενθαρρύνουμε να γνωρίζετε όταν αποχωρείτε από την Ιστοσελίδα και να διαβάζετε τις δηλώσεις απορρήτου κάθε πόρου που μπορεί να συλλέγει Προσωπικές Πληροφορίες.

Ασφάλεια πληροφοριών

Διασφαλίζουμε τις πληροφορίες που παρέχετε σε διακομιστές υπολογιστών σε ελεγχόμενο, ασφαλές περιβάλλον, προστατευμένο από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, χρήση ή αποκάλυψη. Διατηρούμε εύλογες διοικητικές, τεχνικές και φυσικές διασφαλίσεις σε μια προσπάθεια προστασίας από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, χρήση, τροποποίηση και αποκάλυψη Προσωπικών Πληροφοριών στον έλεγχο και τη φύλαξή τους. Ωστόσο, δεν είναι εγγυημένη καμία μετάδοση δεδομένων μέσω Διαδικτύου ή ασύρματου δικτύου. Επομένως, ενώ προσπαθούμε να προστατεύσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία, αναγνωρίζετε ότι (i) υπάρχουν περιορισμοί ασφάλειας και απορρήτου του Διαδικτύου που είναι πέρα από τον έλεγχό μας, (ii) η ασφάλεια, η ακεραιότητα και το απόρρητο όλων των πληροφοριών και δεδομένων που ανταλλάσσονται μεταξύ εσάς και της Ιστοσελίδας δεν είναι εγγυημένα και (iii) οποιεσδήποτε τέτοιες πληροφορίες και δεδομένα μπορεί να προβληθούν ή να παραβιαστούν κατά τη μεταφορά από τρίτο μέρος, παρά τις καλύτερες προσπάθειες.

Παραβίαση δεδομένων

Σε περίπτωση που αντιληφθούμε ότι η ασφάλεια της Ιστοσελίδας έχει παραβιαστεί ή ότι οι Προσωπικές Πληροφορίες των χρηστών έχουν αποκαλυφθεί σε μη συνδεδεμένα τρίτα μέρη ως αποτέλεσμα εξωτερικής δραστηριότητας, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, επιθέσεων ασφαλείας ή απάτης, διατηρούμε το δικαίωμα λήψης εύλογα κατάλληλων μέτρων, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, της διερεύνησης και της υποβολής εκθέσεων, καθώς και της κοινοποίησης και της συνεργασίας με τις αρχές επιβολής του νόμου. Σε περίπτωση παραβίασης δεδομένων, θα καταβάλλουμε εύλογες προσπάθειες για να ειδοποιήσουμε τα θιγόμενα άτομα εάν πιστεύουμε ότι υπάρχει εύλογος κίνδυνος βλάβης στον χρήστη ως αποτέλεσμα της παραβίασης ή εάν απαιτείται διαφορετική ειδοποίηση από το νόμο. Όταν το κάνουμε, θα δημοσιεύσουμε μια ειδοποίηση στης Ιστοσελίδα και θα σας στείλουμε ένα email.

Αλλαγές και τροποποιήσεις

Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιήσουμε αυτήν την Πολιτική ή τους όρους της σχετικά με της Ιστοσελίδας κατά καιρούς κατά την κρίση μας και θα σας ειδοποιήσουμε για τυχόν σημαντικές αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο χειριζόμαστε τα Προσωπικά Δεδομένα. Όταν το κάνουμε, θα αναθεωρήσουμε την ενημερωμένη ημερομηνία στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας. Ενδέχεται επίσης να σας ειδοποιήσουμε με άλλους τρόπους κατά τη διακριτική μας ευχέρεια, όπως μέσω των στοιχείων επικοινωνίας που έχετε παράσχει. Οποιαδήποτε ενημερωμένη έκδοση αυτής της Πολιτικής θα τεθεί σε ισχύ αμέσως μετά την ανάρτηση της αναθεωρημένης Πολιτικής, εκτός εάν ορίζεται διαφορετικά. Η συνεχιζόμενη χρήση της Ιστοσελίδας μετά την έναρξη ισχύος της αναθεωρημένης Πολιτικής (ή άλλης τέτοιας πράξης που καθορίστηκε εκείνη τη στιγμή) θα αποτελεί τη συγκατάθεσή σας για αυτές τις αλλαγές. Ωστόσο, δεν θα χρησιμοποιήσουμε, χωρίς τη συγκατάθεσή σας, τα προσωπικά σας στοιχεία με τρόπο ουσιαστικά διαφορετικό από αυτόν που δηλώθηκε κατά τη στιγμή της συλλογής των προσωπικών σας στοιχείων.

Αποδοχή αυτής της πολιτικής

Αναγνωρίζετε ότι έχετε διαβάσει αυτήν την Πολιτική και αποδέχεστε όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις της. Με την πρόσβαση και χρήση της Ιστοσελίδας συμφωνείτε ότι δεσμεύεστε από αυτήν την Πολιτική. Εάν δεν συμφωνείτε να συμμορφώνεστε με τους όρους αυτής της Πολιτικής, δεν έχετε εξουσιοδότηση για πρόσβαση ή χρήση της Ιστοσελίδας και των Υπηρεσιών.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εάν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να κατανοήσετε περισσότερα σχετικά με αυτήν την Πολιτική ή θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας σχετικά με οποιοδήποτε θέμα σχετίζεται με ατομικά δικαιώματα και τα Προσωπικά σας στοιχεία, μπορείτε να στείλετε ένα email στο mail@inteca.gr.

Το έγγραφο ενημερώθηκε τελευταία φορά στις 14 Δεκεμβρίου 2022

© INTECA 2023. All rights reserved